4.8.2013

Arkea kohti

meri9Kesä on kypsynyt valmiiksi.

Pientareen horsmat ovat kukkineet, vilja alkaa tuleentua. Heinäsirkkojen siritys kuuluu vaativana. Aamut ovat kosteita ja koivut vihreitä kuin parsakaali. Lintu on jättänyt ikkunaan puumerkkinsä, sinisen.

Tänään vielä saimme nukkua pitkään. Popsittuamme puurot ja pannukakut ajelimme frisbeegolfkiekot takakontissa naapurikaupunkiin koko perhe. Ensimmäisen kentän extreme-rataa heittelimme kolmen korin verran. Nilkat nokkosenpolttamilla suuntasimme helpompaan kohteeseen, järven rantaan, jossa lapset leikkivät, ihmiset polskivat ja kiva kaljupää nainen löysi hiuspinnin.

Loman jäljiltä olo on hölmistynyt. Nytkö tämä jo loppui? Kesä on ollut sosiaalinen ja tapahtumarikas. Levänneenä, turvonneena ja läikikkääksi päivettyneenä yritän tunkea itseäni vanhoihin vaatteisiin. Helle armahtaa. Halutessani voin sounnustautua mekkoonkin.

Hoitolaukkuun pakkasin varavaatteet kokoa 104 cm sekä pupun ja nallen, samat unikaverit jo kolmatta vuotta. Muistissa on viime syksyn tikkuinen aloitus. Toivottavasti edes joku hoitokavereista olisi palannut takaisin.

Viimeisenä lomapäivänä nautin pienistä iloista. Pitkästä lenkistä auringossa, kuumasta kahvista pannukakulla, kylmästä lonkerosta. Laitan kaiken valmiiksi, pakkaan laukun, lataan puhelimen. Aamulla tarvitsee vain painaa kahvikeittimen nappia ja napata lapsi tarakalle.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


kahdeksan × 7 =