10.4.2014

Huhtikuun 10.

kaislat
Tämä päivä.

Isä olen täällä maailman toisella puolen, ja laulan pappadaduda…

Täällä on aurinkoista, untuvamaiset pilvenhattarat ja sininen taivas. Ottaisin kuvan, mutta unohdin kameran töihin. Lapsenlapsesi opettelee parhaillaan pelamaan tietokoneella. Kyllä, se on normaalia nykyään. Joka ainoa ajatukseni katkeaa kesken. Ihmettelemme kuinka marjat poimitaan Hertan maailmasta. Tyttö osaa kirjoittaa nimensä – ja monen muunkin nimet.

Olen väsynyt. Huomenna pitäisi lähteä Jänölään. Virvomme äidin ja H:n. Virpoisimme sinutkin… Olisiko sinulla jo kokonaan harmaa parta? Vitsoja ei ole vielä tehty. Ehkä kiinnitämme varpuun munakennojen osia, kuten Timo aikoinaan. Ostin kuumaliimapistoolin Lidlistä. Sillä saatamme askartelut uudelle tasolle.

Kukaan perheessämme ei ehtinyt tuntea sinua. Olen yrittänyt kertoa, mutta… totuus on tarua ihmeellisempää. Katsomme yhdessä kuvia. Muistelen. Kaipaan.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


× 5 = neljäkymmentä