1.1.2014

Onnea ja iloa

tinanvalupupunkorvatdt
Tuore vuosi!

Vaihdoimme vuoden kuin toipilaat. Perheeseen iskenyt vatsaflunssa on vielä voimissaan. Söimme kasvipainotteisesti, kurkku on varma valinta. Lukuisiin suklaisiin tartuimme epäluuloisesti. Ajoimme yhdessä kaupungille seuraamaan verovaroilla kustannettua ilotulitusta. Pienin ei uskaltautunut autosta ulos, vaan kurkisteli takaikkunasta isomman olan yli. Muutamia – venetsialaisiin ostettuja – raketteja laukaisimme pihallakin. Anni toivoi, että säestäisimme kappaleella Ystävä sä lapsien.

Nostin kuohuviinin kylmenemään miehen syntymäpäiviä varten. Pari kuukautta jäähtynyt juoma avattiin nyt. Pyörittelin makua kielellä ja ymmärsin, ettei toinen lasi tule kyseeseen. Teinit istuivat kanssamme iltaa, kuin pakottaen takapuolensa penkkiin. Molemmilla oli palava kiire tutkimaan uudenvuoden toivotuksia. Ei ole kauaa siitä, kun rakettipussia rapisteltiin intoa täynnä, silmät kipinöiden, itsekin säntäillen eestaas kuin raketit. Ja aikuisia kinuttiin kaveriksi lautapeleihin…

Vuoden viimeiseinä iltana olemme muistelleet kohokohtia. Tällä kertaa mainituiksi tulivat rippijuhlat, ajokortti ja jopa kiinalaisten kuumatka. Se olikin itsellä jäänyt kokonaan huomiotta. Yhtenä huippukohtana oli tietysti joulumatkamme etelään.

Typykkä kokeili, kuinka portaat laskeudutaan jumppapallon kanssa. Äänekkäästi. Ennen nukkumaanmenoa tarkistelin aivotärähdyksen oireita ja kutittelin pientä kahden tunnin väelin. Kaikki hyvin. Saaliina kokemusta, kuhmuja.

Tinoista valoimme neljä golfmailaa ja yhden pullonavaajan. Tai ehkä se on reki. Tarkistamme vuoden päästä, mitä ne ennustivat.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


kahdeksan × 9 =