11.5.2015

Päivä äidin

ruusuta
Tänä äitienpäivänä…

En syönytkään suklaata. Saimme Annin kanssa uuden vatsainfluenssan, minä talven kolmannen. Kuume kipusi yli 39 °C:n. Ehdimme toipua sunnuntaiksi.

Soitin äidille. Sovimme alkukesän aikatauluja, reissuja. Yksi lopetti tupakanpolton ja toinen peukunsyönnin. Äiti oli voittanut neljä euroa lähettämässäni arvassa, jossa oli sydän.

Surimme sitä, että pikkuveljen ystävä saatettiin viimeiselle matkalleen.

Siirryimme loppusuoralle huoneenvaihdossa. Tyhjensimme T:n huoneesta hyllyt, palkintokaapin, peilit… Pyyhin pokaaleista pölyt. Varhaisin palkinto on vuodelta 2001 (!). Anni ei ehdi isosiskon tahtiin.

Maistelin hitaasti miehen tekemän aamupalan, päivällisen ja kahvin. Hyviä kaikki. Pari päivää elin mehujäällä. Saa nähdä, syönkö sitä enää koskaan.

Nautin viikon lämpimimmästä päivästä kuin myyrä, joka ei ole tottunut aurinkoon. Upotin sormet multaan. Laitoin nenälle vanhat aurinkolasit, ne valuivat pois. Näyttävät oudolta synttärilahjaksi hankitun otsatukan kanssa.

Sain kaksi sydäntä. Toinen taikataikinaa, toinen valkokultaa.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


6 − yksi =