27.9.2012

Pari kaloria


Maisema on harmaa laitojaan myöten.

Käymme taisteluun ankeutta vastaan. Ikkunat auki, tuulkoon sisälle, matot pihalle, kastukoot vaikka. Raahaan ulos mustan möykyn olohuoneen nurkasta. Pudotkoon saviseen maahan, nuhjuinen säkkituoli on saatava äkkiä ulos.

Sillä välin kun häärään mopin kanssa, Anni livahtaa pihalle paljain varpain.

Kattopeltejä loimottava tuuli ei inspiroi pyöräilyyn. Ruokakaapit huutavat tyhjyyttään. Tiedän että tarvitsemme jotain makeaa ja puntaroin vaihtoehtoja. Päädyn mokkapaloihin. Sopivan järeää tähän tilanteeseen. En välitä nonparelleista, mutta ripottelen pintaan prinsessamaiset koristelut.

Anni ilmoittaa, ettei tykkää mokkapaloista.

Aikainen herätys ottaa veronsa, mukula änkyröi ja juoksee karjumaan toiselle puolelle taloa. Yhteisestä sopimuksesta kiukuttelut keskitetään takkahuoneeseen. Välillä apuani sentään tarvitaan. Stereoiden kasettidekki on työnnetty täyteen pelikortteja. Pitkän työskentelyn jälkeen saan viimeisenkin kortin irrotettua. Milloinhan kasettipesää on käytetty alkuperäiseen tarkoitukseensa?

Neljä tapettua ampiaista, turhia askeleita sinne tänne, ketsuppia, banaania, Mäntysuopaa, kymmenen kierrosta Ellaa ja Aleksia. Siitä on tämä torstai tehty. Heia heia! Onneksi siivous noteerataan liikuntasuoritukseksi. Voin kompensoida pari mokkapalojen kaloria.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa Pari kaloria

 1. Kristiina sanoo:

  Jätänpä kans merkkini tänne vierailusta! Tunnistanet varmaan :) Kivoja kuvia ja muutenkin mukava lueskella teiän kuulumisia, kun tuolla toisaalla kuulumisten vaihtaminen on vielä alkutekijöissään tauon jälkeen!

 2. admin sanoo:

  Ihana kuulla sinusta! Kovasti odotan, että pääsen vähän paremminkin kurkistamaan mitä sinulle, pienelle ja muille kuuluu. :)

 3. Kristiina sanoo:

  Innostuin kans luomaan itselleni blogin (on tässä jo jonkin aikaa hautunut ajatus päässä). Vielä siellä ei kauheasti tekstiä ole, mutta pikkuhiljaa :) Ei kai haittaa, että linkitin blogisi seuraamiini blogeihin? Toivottavasti tosiaan asiat tuolla toisessa paikkaa järjestyis niin, että kuulumisten vaihto onnistuis sielläkin.

 4. admin sanoo:

  Sehän on kunnia. Kurkkasin blogiasi. Onnea! Pienestä, naimisiinmenosta… ja onnea myös uuteen yritykseen. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


5 − kaksi =