3.4.2016

Peipposesta puoli kuuta

DSC_3121_pajut

Vapaa viikonloppu.

Koko maaliskuun laukut olivat pakattuna. Vaihdoin osan sisällöstä ja nostin laukut sivuun, että emme potkisi niihin varpaitamme.

Nyt tyhjensin pakaasit. Ei tarvinnut reissata mihinkään. Ihana alkukevään aurinko, lumia vielä kasoina ympärillä. Aamuisin herättiin kuudelta, mutta ilman kellonsoittoa. Mies käynnisti moottoripyörää, se on vielä talviunessa. Tyttö ajeli pyörällä kuin ei olisi muuta tehnytkään. Kurvaili omalla mopollaankin jo.

Perjantaina pieni murhe, kun typykän hampaasta löydettiin reiän alku. Turhauduin. Olin toivonut, ettei pieni joutuisi käymään läpi samaa hammaslääkärirumbaa kuin minä aikoinani. Mutta tarkkaavaisuus on herpaantunut, lohjenneen hampaan koloon on peikko tehnyt pesän.

Terveysaseman pihalla tyttö luki kyltistä selkeästi ja varmasti ”Fysioterapia”.

Valmistaudun bikinikauteen lihomalla. Helmi-maaliskuu oli siirtymistä kakusta kakkuun. Tarvitsen enää bikinit. Tähän, kuten moneen muuhunkin ahdistukseen auttaa reipas metsälenkki. Pitkästä aikaa hölkkäsin hiihtomajalle ilman suksia. Nautin keväästä ja siitä, että askel kulki. Muutama vuosi sitten 10 kilometrin hölkkä oli vielä utopistinen tavoite.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− kaksi = 0