15.11.2015

Pieni ja hento ote

siima_DSC_2200

rantavuoenpDSC_2195

rantaheinatamaDSC_2188

Räntäsade.

Pienen hetken paistoi aurinko samaan aikaan. Ehdittiin sujauttaa saappaat paljaisiin jalkoihin. Syöksyttiin ulos, eri syistä – minä kuvaamaan ja tyttö möyrimään ”lumessa”. Heti kohta takaisin sisälle takapuoli märkänä ja varpaat jäässä.

Perjantai meni pakatessa, siivotessa, tockakakkua leipoessa. Barbiepari meni naimisiin uuden valohimmelin alla. ”Näillä on naispappi ja sillä on violetti puku.”

Jossain vaiheessa tyttö alkoi kiukutella, ettei kokoelmissa ole vielä Timanttilinna- tms. barbieta tai muuta isosilmäistä nukkea, joka kaverilla on. Äitiä alkoi sylettää muista syistä. Nappasin typykän syliin, lauloimme sohvalla yhdessä Mörrimöykyn. Kohta jo kikatutti. Yhdessäolo, tavalliset kotipäivät toivottavasti kehittävät arjen sietokykyä.

Arjen hennot turvaköydet, niistä on pidettävä kiinni. Nytkin, tänä sunnuntaina ja miehen syntymäpäivänä. Kun olemme ajaneet lähes halki Suomen räntäsateessa, kuunnellen uutisia eilisestä Pariisin terrori-iskusta.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


− 1 = neljä