7.8.2012

Se oli sellainen kesä

Kesä hujahti nopeasti, kuten niillä on tapana. Autoilimme, mökkeilimme, grillasimme, nukuimme, söimme (suklaata & ahvenia), pidimme sadetta. Vettä  tuli harvinaisen paljon. Järvi on läikkymäisillään oleva malja. Kun laiva seilaa ohi, aallot pyyhkivät laiturin yli.

Kasvimaa lilluu savisessa vedessä. Olosuhteet sopisivat ehkä riisinviljelyyn, aktiivisuuteni tuskin siihenkään. Rucolat söi ötökkä, herneet hukkuivat, pavut eivät edes itäneet. Kesäkurpitsa kukki lupaavasti, mutta ei jaksanut hoitaa hommaa loppuun asti. Vaan ei hätää: kirsikat hehkuvat tummanpunaisina ja pyöreästä penkistä versoo ennätyslilja.

Kerran päätin mennä jumppaan. Sotkin Pedolla kahdeksan kilometriä kirkolle. Eksyin ja löysin perille – kuullakseni, että jumppa oli peruttu. Viis voimistelusta, ajattelin, loma on parasta juoksuaikaa… sitten selkä nitkahti. Parantelin sitä pari viikkoa lukemalla kirjoja ja syömällä pullaa.

Blogista katosivat kaikki kuvat, ne ajatuksella ja kiireellä valitut, rakkaat, ja nekin, joilla ei ole niin väliä. Väsyin vanhaan ja toimimattomaan.

Nyt pääsen hyvällä syyllä aloittamaan alusta.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


+ 8 = seitsemäntoista