4.1.2013

Uuteen vuoteen

Vaihdoimme vuoden.

Edellinen tarjosi meille iloista arkea, se alkoi lämpimästi ulkomailla ja päättyi vesisateeseen Itä-Suomessa. Vietimme kivoja juhlia, sähköistimme mökin, nautimme ihanasta kesästä kuran kyllästäminä. Lapset kasvoivat ja kasvattivat taitojaan. Itse rupsahdimme taas vähän. Aloitin juoksun vuosien tauon jälkeen, opettelin tekemään perunapiirakoita ja ehkä jotain muutakin, mitä en muista. Leikkuutin hiukset lyhyemmäksi kuin koskaan. Mietin taas niiden kasvattamista.

Joku toivotti parempaa uutta vuotta. Miten se voisi olla parempi?

Tässä tavoitteita: uusi postilaatikko, rappukäytävän maalaus, varaston järjestäminen ja osittainen tyhjennys. Yritän olla purnaamatta kotitöistä. Vaalin läheisiä, tärkeimpänä oma perhe. Olen enemmän läsnä ja kuuntelen mitä ihmisillä on sanottavanaan. Luen kunnon kirjoja. Teen kaikkeni, että Anni lopettaisi peukalon syömisen – olen jo melkein luopunut toivosta. Toivon ammatillisia haasteita, sopivasti että kehityn, mutta en uuvahda. Tavoittelen parempaa kuntoa ja virkeämpää mieltä… ja lupaan nauttia ilman tunnontuskia kun on sen aika. (Saisimmepa miehen kanssa vielä Pietarin matkan järjestettyä.)

Edessäni on puhdas kalenteri: 12 kuukautta tapahtumia, kasvua, synttäreitä, rippijuhlat, rakkautta, läheisyyttä, ärsytyksiä, luopumisia, juoksua, pullaa, pyykkiä, henkisen ja fyysisen rupsahtamisen estämistä.

Toivon kaikille onnellisia hetkiä tähän vuoteen!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


+ kolme = 7